Logo

Granatæblesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 granatæbler
1 citron
1 ½ dl vand
85 g sukker
2 æggehvider
1 spsk flormelis
150 g vindruer
 
Kog vand og sukker til en lage ca. 15 minutter.
Tag lagen fra varmen og lad den blive kold.
Skær de 4 granatæbler midt igennem og pres saften af dem på en citronpresser.
Si kernerne fra.
Bland æblesaft og citronsaft i den kolde sukkerlage.
Hæld det i en form og sæt det i fryseren, rør jævnligt i ismassen efter 1 times forløb. Når massen har en grødet konsistens tages isen ud af fryseren.
Pisk æggehviderne stive og pisk flormelisen i.
Bland det i den grødede ismasse.
Lad sorbeten fryse yderligere 1 ½-2 timer.
Skær det sidste granatæble midt igennem og tag kernerne ud med en ske.
Fordel isen i høje glas og drys granatæbletern på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her