Logo

Hindbær koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250-300 g hindbær (frosne eller friske)
1-2 spsk sukker
2-3 dl Cheasy 0.1 % med hindbær og appelsin
1 l. kærnemælk
evt. lidt citron- eller appelsinsaft
 
Tilbehør: Cornflakes eller kammerjunkere
 
Blend hindbær og sukker et øjeblik, eller mos dem med en gaffel.
Rør Cheasy og kærnemælk i, og smag til med citron- eller appelsinsaft og
evt. mere sukker.
Stil koldskålen koldt, til den skal spises, og server den med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her