Logo

Hindbærguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hindbær
2 dl ylette
sukker efter smag
2-3 blade husblas
4 tsk kogende vand

Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 minutter til den er blød. Tilsæt herefter ca. 4 tsk kogende vand så den smelter, hældes herefter op i blenderen sammen med hindbær og yletten og det blendes sammen. Sættes i køleskabet i ca. 3-4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her