Logo

Is med appelsiner og chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l nougatis
3 appelsiner
125 g chokolade
1 ½ dl piskefløde
70 g mandler
 
Fløden varmes op, chokoladen brækkes i mindre stykker og tilsættes under
kraftig omrøring.
Lad chokoladesaucen koge til den er jævn og glat.
Isen skæres i skiver og anbringes på et fad.

Appelsinerne skrælles og skæres i tern og fordeles ovenpå isen, sammen med de ristede mandler.
Saucen serveres varm dertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her