Logo

Jordbær Dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En herlig dessert, som du hurtigt kan sætte på bordet. Den er perfekt efter en god middag.

1 liter friske eller frosne jordbær
2 spsk mørk farin
½ tsk vaniljesukker
2 ½ dl yoghurt naturel
½ dl 18% cremefraiche
½ tsk revet appelsinskal
hele jordbær og frisk mynte til garnering

Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vaniljesukker over, og bland det godt. Lad det hele stå i køleskabet, til sukkeret er smeltet, og jordbærrene har afgivet saft, ca. 20 min. Rør forsigtigt igennem undervejs.
Bland i en anden skål yoghurt, cremefraiche og reven appelsinskal.
Læg jordbær og yoghurtblandingen lagvis i portionsskåle eller høje isglas.
Garner med hele bær og nogle mynte- eller citronmelisse blade.
Server straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her