Logo

Jordbær med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 gr jordbær
2,5 dl lys rom
3 spsk rørsukker
¼ l piskefløde
evt. overtrækschokolade

Skyl jordbærrene og pil blomsten af. Skær alle bærrene (bortset fra 8-10 stk til pynt) i halve og læg dem i en glasskål i lag. Drys med rørsukker og stænk med rom mellem lagene. Dæk med plastfolie og lad det trække køligt en time.
Før servering overhældes bærrene med flødeskum og pyntes med hele jordbær - som evt. er dyppet i chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her