Logo

Jordbær mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske eller frosne jordbær
6 spsk sukker
1 spsk citronsaft
4 blade husblas
¼ liter piskefløde, pisket til skum
Pynt:
5 jordbær, evt. med stilk
1 tsk Vanila

Bær tages fra til pynt. Resten af bærrene moses eller blendes og røres med sukker og citronsaft. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i mosen. Fløden piskes ikke for stiv. Når frugtmosen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål, pyntes og drysses med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her