Logo

Lakrids panna cotta med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6-8 personer)
 
Panna cotta:
350 g fløde
80 g sødmælk
80 g sukker
½ lakridsrod
2 blade gelatine
 
Lakridskrokant:
200 g sukker
¼ lakridsrod
50 g mandler
 
Brombærsuppe:
150 g brombær
1 dl cider
50 g flormelis
Limesaft
 
Panna cotta: Hak/riv lakridsroden.
Kog fløde, sødmælk, sukker og lakridsrod op og lad simre i 5 minutter. Lad trække natten over.
Ud blød gelatinen.
Lun lakrids massen op og smelt den udblødte gelatine heri.
Si væsken gennem en fin si og fordel i ønskede skåle.
 
Krokant: Blend den tørre lakridsrod til helt fint pulver.
Smelt sukker og lad det karamellisere lidt.
Rør mandler og lakridspulver i.
Hæld massen ud på en silikonemåtte eller bagepapir og lad køle af.
Bræk i små stykker og blend til fint pulver.
Sigt pulveret ud på en silikonemåtte og lad den smelte kort under grill i ovnen.
Bræk flager i ønsket størrelse.
 
Suppe: Blend cider, brombær og flormelis og si det gennem en fin si. Smag til med limesaft.
 
Anretning: Pynt panna cotta'erne og stik en lakridskrokant og stik en lakridskrokantflage ned i hver.
Hæld brombærsuppe over anretningen inde ved bordet.
 
Pynt: Friske brombær, ristede mandler og kørvel.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her