Logo

Makron-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet
(8 personer)

10-12 makroner
3-4 spsk portvin eller sherry
1 kg søde æbler sukker efter smag
1 appelsin
50 g grofthakkede nøddekerner
2 ½ dl piskefløde
gelé

Knus makronerne groft og kom dem i serveringsskålen.
Dryp med portvin eller sherry.
Riv æblerne på den grove side af råkostjernet og bland dem med sukker og appelsinsaft.
Kom dem pa makronerne.
Drys de hakkede nøddekerner på.
Pisk fløden stiv og kom den over.
Pynt med gelé og nøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her