Logo

Mandarinbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse mandariner, ca. 300 g netto
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 dl mandarinlage
2 spsk citronsaft
3 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider, stiftpiskede

Pynt:
mandariner
blå druer

Lagen sies fra mandarinerne. Den blandes med æggeblommer og sukker og varmes langsomt under stadig piskning, evt. over damp, til den bliver jævn. Den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i den varme creme. Når den er begyndt at stivne blandes flødeskum og æggehvider forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og pyntes med mandarinbåde og blå druer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her