Logo

Mandaringele med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 ds mandariner
saften af 3 appelsiner
revet skal af 1 appelsin
lidt hvidvin
6-8 husblas
2 bananer.

Si saften fra mandarinerne og bland den med appelsinsaft og skal, samt så meget hvidvin eller druesaft, at der bliver ½ I.
Udblødt og smeltet husblas røres i blandingen. Hæld 2 dl i en form eller skål og lad geleen stivne på et køligt sted, resten af geleen blandes med mandariner og skiver af bananer, hældes i skålen og stivner og vendes ud på et fad..

Rå-creme
2 æggeblommer
1-2 spsk flormelis
½ spsk vaniljesukker
2 ½ dl piskefløde.

Pisk æggeblømmer, flormelis og vanilje til en luftig æggemasse. Pisk fløden, vend den i æggemassen umiddelbart før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her