Logo

Nina's nøddefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 blade husblas
50 g sukker
1 dl portvin
50 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
2 ½ dl piskefløde
250 g hindbær
 
Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk fløden og sukker stift.
Hak nødder og chokolade i små stykker.
Smelt husblasen, tilsæt lidt portvin, så den ikke er for varm.
Resten af portvinen kommes i flødeskummet.
Hæld forsigtigt husblasen, i en tynd stråle, ned i fløden, under omrøring.
Tilsæt de hakkede nødder og chokolade.
Fordel fromagen i en randform.
Stilles i køleskab et par timer.
Serveres med hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her