Logo

Nutellais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 dl piskefløde
70 g Nutella
30 g sukker
10 g hakkede hasselnøddeflager
15 g grovrevet kogechokolade
½ dl æggeblommer
 
Æg, sukker og Nutella piskes luftigt.
Nødder, chokolade og letpisket flødeskum vendes i. 
Frys cremen i min. 3-4 timer, rør flere gange i cremen under indfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her