Logo

Ostekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: ca. 40 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

2 lagkagebunde
Fyld:
300 g flødeost
2 æggeblommer
2 dl yoghurt naturel
kornene fra 1 stang vanilje
175 g sukker (ca. 2 dl)
1 spsk fintreven limeskal
1 dl limesaft
6 blade husblas
2 æggehvider
2 ½ dl piskefløde
Limestrimler:
skallen af 1 lime i tynde strimler
1 dl vand
85 g sukker (ca. 1 dl)

Rør flødeosten blød med æggeblommer og yoghurt.
Tilsæt vanilje, sukker, limeskal og -saft.
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Smelt husblasen, afkøl den med lidt osteblanding og kom den tilbage i resten under omrøring.
Pisk først æggehviderne og derefter fløden stiv.
Vend hvider og flødeskum i osteblandingen.
Anbring ringen til en springform (22 cm i diam.) på et fad.
Stil en høj krave af bagepapir omkring ringen.
Læg i ringen en lagkagebund, halvdelen af fromagen, en lagkagebund og resten af fromagen.
Stil kagen tildækket i køleskabet og lad den stivne, gerne til næste dag.
Kom limestrimler i kogende vand tilsat sukker.
Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Pynt kagen med limestrimlerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her