Logo

Pandekager med is og kirsebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 personer
 
60 g hvedemel
4 æg
100 g smeltet smør
3 ½ dl mælk
1 tsk vaniljepulver
Lidt salt
lidt sukker
1 l vaniljeis evt. hjemmelavet
500 g Skælskør Kirsebærsauce
 
Pisk hvedemel og æg sammen.
Tilsæt derefter smeltet smør og mælk.
Smag dejen til med vanilje, salt og sukker.
Lad dejen hvile lidt og bag derefter tynde pandekager, hold dem lune.
Fold hver pandekage omkring en skive vaniljeis og server straks.
Nydes med varm Skælskør Kirsebærsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her