Logo

Pandekager med sharonfrugtpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 æg
1 dl kærnemælk
2 ½ dl kaffefløde
125 g hvedemel
1 knsp.salt
smør til stegning
6 sharonfrugter
50 g sukker
2 spsk citronsaft
25 g mandelflager

Pisk de nævnte dele sammen til dejen og bag 6 pandekager.
Skyl sharonfrugterne og skær den ene af frugterne i 6 skiver til pynt. Resten blendes til en fin pure i en blender sammen med sukker og citronsaft.
Rist mandelflagerne i ovnen i 3-4 min. el. rist dem under omrøring på en tør pande.
Fordel sharonpuréen på pandekagerne og rul dem sammen.
Lige inden serveringen kan de varmes på næstnederste rille i ovnen. Sæt dem i en kold ovn, tænd på 200ºC og giv dem 10 min. regnet fra det tidspunkt, hvor ovnen tændes.
Servér dem skåret midt over og drysset med ristede mandelflager og sharonfrugtskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her