Logo

Rabarberdessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rabarber
2 spsk sukker
1 tsk kanel
1 tsk kartoffelmel
50 g reven marcipan
evt. koldt flødeskum eller en kugle is

Skyl og snit 200 g rabarber fint.
Fordel dem i to mikro-egnede skåle.
Bland 2 spsk sukker med 1 tsk kanel og 1 tsk kartoffelmel.
Fordel blandingen over rabarberne og drys med 50 g reven marcipan.
Stil rabarberne i mikroovnen ved fuld effekt 850 w i 2 ½-3 minutter.
Nyd desserten lun, evt. med koldt flødeskum eller en kugle is til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her