Logo

Sherry-fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


6 æg
8 blade husblas
10 spks. sukker
½ l piskefløde
50 g mørk chokolade

Rør de hele æg med sukkeret i 6-7 minutter med håndmixer. Æggene skal være lyse og have en 2fed" konsistens.
Udblød husblasen i holdt vand, klem vandet ud af den og smelt den i vandbad med et stort glas cherry.
Pisk fløden til fast skum.
Hak chokoladen groft.
Flødeskummet vendes i de piskede æg. Gem lidt til at pynte med. Den opløste husblas og sherryen afkøles lidt og hældes derefter i en fin stråle langsomt ned i fromagen samtidig med, at der røres kraftigt rundt med et piskeris.
Fromagen skal nu stå i nogle minutter, indtil den kan bære den hakkede chokolade, så snart det er tilfældet, drysses den i og blandingen vendes, så chokoladen fordeler sig.
Umiddelbart efter hældes fromagen op i en skål.
Kom det resterende flødeskum i en lille plasticpose, klip et hjørne af og dekorér fromagen.

Tips: Hvis chokoladen hældes for tidligt i blandingen, synker den til bundt. Hvis man venter for længe, når fromagen at stivne for meget og bliver vanskelig både at blande og hælde op i en skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her