Logo

Ymerfromage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2,5 dl piskefløde
5 dl ymer
sukker
1 stang vanilje
3 blade husblas
25-50 g smuttede mandler
*

 
Pisk piskefløde til skum og bland med ymer.
Smag til med sukker og tilsæt vanilje.
Rør 3 blade udblødt smeltet håndvarmt husblas i.
Tilsæt de smuttede hakkede mandler.
Hæld jordbærkompot eller hvad du nu vælger i en skål.
Hæld desserten over og sæt den koldt, for at stivne.
 
Tips: Flødeskum serveres til, eller jordbærsauce.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her