Logo

Yoghurt-Mango-Budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Mango Shrikhand

2 kilo god yoghurt
350 gram strøsukker
3 dl frisklavet mangopuré

Yoghurten hældes op til afdrypning i en slags osteklæde - man kan bruge osteklæde
i tre lag. Al yoghurten hældes i, og klædet bindes sammen. Lad den så dryppe af
natten over i 8-9 timer. Al væden skal ud. Prøv at se konsistensen. Cremet og tyk.
Så kommes sukkeret i, og det blandes rigtig godt. Faktisk kan man bruge en
køkkenmaskine til det. Nu er det en dejlig tyk masse. I den kommes mangopureen.
Den skal lige en tur i køleskabet, før den er spiseklar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her