
Kan bruges i stedet for Cointreau i Gin Sour. Nydes som en
frisk afslutning efter en god middag.
# Ingredienser
4 økologiske appelsiner
37½ cl vodka (½ fl)
275 g sukker
3 dl vand
* Tilberedning
Skær skallen af appelsinerne med en kartoffelskræller.
Pas på ikke at få for meget af det hvide med.
Kom skallerne i en lufttæt beholder og hæld vodkaen over.
Lad det trække i syv dage.
Kog en sukkerlage af sukker og vand og køl den ned.
Filtrér skallerne fra vodkalagen og bland lagen sammen med
sukkerlage.
Hæld likøren på en ren flaske og lad den stå i 10-12 dage
før den drikkes, så smagen bliver mere harmonisk.
Servér kold.
Energi pr. 100 g: 874KJ/209Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 0
g. Kulhydrat: 28,9 g. Fedt: 0 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +