Logo

Appelsinlikør 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Appelsinlikør 2

 

Kan bruges i stedet for Cointreau i Gin Sour. Nydes som en frisk afslutning efter en god middag.

 

 

# Ingredienser

4 økologiske appelsiner
37½ cl vodka (½ fl)
275 g sukker
3 dl vand

 

* Tilberedning

Skær skallen af appelsinerne med en kartoffelskræller.

Pas på ikke at få for meget af det hvide med.

Kom skallerne i en lufttæt beholder og hæld vodkaen over.

Lad det trække i syv dage.
Kog en sukkerlage af sukker og vand og køl den ned.

Filtrér skallerne fra vodkalagen og bland lagen sammen med sukkerlage.

Hæld likøren på en ren flaske og lad den stå i 10-12 dage før den drikkes, så smagen bliver mere harmonisk.

Servér kold.

Energi pr. 100 g: 874KJ/209Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 0 g. Kulhydrat: 28,9 g. Fedt: 0 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?