Logo

Hjemmelavet Baileys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 karton "Karoline's VanilleCreme" (½ L.)
1 kop stærk kaffe
2 spsk mørk farin
2 dl whiskey
 
Puddersukkeret opløses i den varme kaffe, hvorefter den afkøles lidt.
Herefter kommes de to øvrige ingredienser i, og alt blandes godt
sammen.
Obs: Whiskey må ikke kommes i en varm blanding/væske, da alkoholen
så vil fordampe!
 
Tips: En opskrift der ikke er så fed som den originale Bailey, og det er
efter min mening kun positivt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her