Logo

Hvidvinsbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(12-14 glas)

2 flasker tør hvidvin,
2 glas (ca. 2 dl) jamaica rom,
1 glas cognac (1 dl),
50 g flormelis,
1 dl varm te,
2 mineralvand
1 lille dåse ananasringe.

Hvidvin, rom og cognac blandes i en bowle eller terrin. Tilsættes flormelis, der lige inden er udrørt i den varme te, må først iblandes det øvrige, når teen er kold. Sluttelig hældes mineralvand og en smule ananassaft i, plus ananasringene, snittet i småstykker. Først når hvidvinsbowlen skal på bordet, iblandes nogle isterninger.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her