Logo

Jordbærsaft 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærsaft 2

 

Jordbærsaft er et hit hos både børn og voksne. Denne opskrift er nem at lave, og det er en skøn måde at bevare sommerens søde jordbær på. (Flasken th. på billedet) (tv. ses Jordbærkoldskål)

ca. 1 liter. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20-25 min.

#

1 kg jordbær

5 dl vand

350 g sukker

1 stang vanilje

1 stjerneanis

evt. frisk mynte

*

Skyl og nip jordbærrene, og kom dem i en gryde med sukker, vand, flækket vaniljestang og stjerneanis.

Bring gryden i kog, og lad det småkoge i ca. 20 min.

 

Si jordbærsaften gennem et rent, hårdt opvredet klæde eller en saftpose.

Det kan godt tage 1 times tid for saften at dryppe igennem, men mas ikke, for så bliver saften uklar.

Hæld saften på skoldede flasker, der evt. er skyllet med Atamon.

Sæt flaskerne i køleskabet.

 

Nyd saften iskold fortyndet med lidt vand og evt. isterninger.

Pynt evt. med lidt frisk mynte.

 

Tips: Erstat evt. halvdelen af jordbærrene med fintsnittede rabarber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her