Logo

­Syltet sweetie "pomelo"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4 Sweeties (israelske grønskallede grapefrugter)
200 g perlesuk­ker
 
Skær bund og top af sweetie grapefrugterne helt ind til kødet.
Skær skallen uden den hvide hinde i pæne strimler af ca. ½ cm.
Læg strimlerne i en gryde koldt vand og bring op på kogepunktet, hæld vandet fra. Gentag denne proces 5 gange.
Lad derfter skal­lerne simre ved meget svag varme med perlesukker, til de er helt glasklare.
Servér Syltet sweetie "pomelo" som tilbehør til ost eller dessert!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her