Logo

Æble- og kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ sommerhvidkål
1 æble

Dressing:
1 dl yoghurt
1 spsk æblevineddike
1 spsk rørsukker

Rør yoghurt med æblevineddike og rørsukker.
Smag til med salt og peber.
Snit hvidkålen fint.
Vask æblet og skær det i tynde både.
Vend kål og æbler i dressingen og servér som tilbehør

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her