Logo

Æble bonne famme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

hele æbler
100 g marcipan
50 g smør
50 g sukker
 
Vincreme:
2 dl hvidvin
60 g melis
2 æggeblommer
 
Hele æbler befries for kærnehus med speciel udhuler.
Marcipan, smør og sukker røres godt sammen og fyldes i æblerne.
Bages i ovnen ca. 20 min. 170°C.
Pisk cremen skummende over svag varme.
Server æblerne med vincreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her