Logo

Æble-peberrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 røde æbler med skal, revne
saften af ½-1 citron
50 g revet peberrod
100 g fint skåret bladselleri
5 dl drænet yoghurt
1 ½ spsk sukker
1 salathoved, gerne lola biondi, frisse, plukket
1 bdt ruccolablade i mindre stykker
Pynt: med rosa peberkorn
Tilbehør: Mørkt brød, evt. ristet i ovnen.

Alle grønsagerne til salaten blandes.
Den drænede yoghurt smages til med sukker.
Æble, peberrod og bladselleri vendes i blandingen.
Anret med plukket salat i midten, udenom lægges trimler af røget hellefisk og 3-4 små toppe af æble/peberrodssalaten.
Pyntes med rosa peberkorn og serveres med mørkt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her