Logo

Æble-rødbede salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store æbler
3 små runde rødbeder (kogte)
et lille glaskål eller en majroe
1 forårsløg
evt. lidt blåskimmelost i tern
 
Dressing:
¾ dl olie
¾ dl vand
½ spsk sennep eller 1 spsk hvidvinseddike
1 stort fed knust hvidløg
salt, peber
hakket persille (af et lille bundt)
 
Rødbederne og glaskålen/majroen skrælles og skæres i stænger.
Æblerne skæres i tern.
Ingredienserne til dressingen rystes sammen i en meljævner eller et
syltetøjsglas med låg. Dressingen hældes over salaten.
Persillen hakkes og vendes sammen med salaten.
Må gerne trække ½ time før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her