Logo

Æble sirup med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg æbler (gerne sure madæbler)
30 g hel kanel
2 citroner
2-3 stænger vanilje
1 kg sukker
½ l. vand
Atamon
 

Skær æblerne itu, koges med skræl og kernehus i vand med saften fra citroner, 2-3 stænger vanilje og hel kanel i 45 min.
Saften sigtes fra gennem et stykke (saftpose).
Saften koges ned med sukkeret til en sej (tyk) gylden konsistens, skummes.
Tilsæt Atamon.

Siruppen fyldes på flaske eller glas, der er skyllet i Atamon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
661307-10-2016 10:12:14 Nina Boukaidi
Fin opskrift, har tilføje 3-4 stk stjerneanis

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her