Logo

Æble-squashmarmelade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble-squashmarmelade - Marie's

Squash, som hører til græskarfamilien, er først rigtigt kommet frem i de senere år. Marmeladen er taget med her, fordi denne marme­lade er bedre, end hvis man koger den med de store, træede græskar.

 

1 ½ kg sure æbler (helst de første sommeræbler)

½ kg squash

1 dl vand

1 citron

¾ kg sukker

konserveringsmiddel

 

Fjern kernehus og stilk fra æblerne, men skræl dem ikke.

Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med squashterninger og vandet.

Kog under låg i et kvarter.

Kom delte citronskiver i blandingen sammen med sukker.

Kog yderligere et kvarter.

Tilsæt konserveringsmiddel og kom marmeladen på rene glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her