Logo

Æbledessert 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 personer

18 stk faste æbler
2 dl ahornsirup
100 g rørsukker
1 dl mørk rom
250 g blancherede valnødder

Æblerne skrælles og skæres i både. Rørsukker og sirup koges sammen til en let fed konsistens. Æbler og hele blancherede valnødder tilsættes.
Lad dem koge, til æblerne har let bid. Tilsæt rom - og æblerne er klar til servering.

Creme
½ l piskefløde - pisket
5 spsk flormelis
2 spsk kanel
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her