Logo

Æblegelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.5-2 kg umodne æbler
300- 400 g vand
sukker
vanilje
¼ tsk Atamon
 
Æblerne vaskes. Stilk og blomst fjernes, æblerne skæres itu og koges møre men ikke ud.
De kogte æbler hænges op til afdrypning i en saftpose på et køligt sted i et døgn.
Saften måles op og 1 kg sukker pr, liter saft tilsættes.
Lad saften koge 10-15 minutter til den er svagt lyserød.
Skummet fra saften fjernes, vanilje efter behag tilsættes sammen med Atamon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her