Logo

Æblekage med abrikoser og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tørrede abrikoser
1 dl hvidvin
50 g stødt melis
2 stjerneanis
saften af ½ citron
3 æg
80 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
40 g hasselnøddemel
40 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
50 g smeltet smør
1 cox orange æble i grove tern
20 g hvedemel

De tørrede abrikoser koges op med hvidvin, melis, stjerneanis og citronsaft. Dette trækker til lagen er kold.
Æg, farin og vanilje piskes luftigt. Nøddemel, hvedemel, bagepulver og kanel vendes sammen og vendes forsigtigt i æggesnapsen.
Nu vendes smørret forsigtigt i. Æble, abrikoser og hvedemel vendes i massen. MAssen hældes i smurte portionsforme, hvor der er drysset lidt hasselnøddemel i bunden. Ovenpå kommes nødder. Bages ved 175ºC ca. 15 minutter.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her