Logo

Æbleknas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore æbler
2,5 dl sukker
2 tsk kanel
3 dl hvedemel
1 tsk salt
3 dl knuste cornflakes
110 g smeltet smør/margarine

Skræl æblerne, og skær dem i både.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Smelt smørret i en gryde.
Bland sukker, kanel, hvedemel og salt, og vend de knuste cornflakes i.
Rør blandingen i smørret, til det får et grynet udseende, og fordel det oven på æblerne.
Bag æblekagen 30-40 minutter midt i ovnen ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her