Logo

Æblekrabber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
350 g af fru Friis’s småkagedej (1/5 af portionen)

Pensling:
sammenpisket æg og vand

Fyld:
125 g sød æblemos

Pynt:
25 g tesukker

Dejen rulles ud på melstrøet bord i 1 mm’s tykkelse, skæres med klejnespore i firkanter på 6 x 6 cm og pensles med æg. Midt i hver firkant lægges ½ tsk æblemos. Dejen foldes over til en trekant, der pensles med æg og drysses med tesukker. Kagerne stilles på smurte plader, som sættes i forvarmet ovn.

Bages ca. 15 min. ved 185ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her