Logo

æbler bagt med marzipan med tilhørende is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med æbler, der udhules og fyldes med sukker og marzipan og kommer i ovnen. Retten skal naturligvis serveres varm og med en kugle vanijeis som tilbehør.

 

Røde æbler
æggehvide
marcipan
rasp
sukker
vaniljeis
 
Æblerne skrælles og kernehuset hules ud.
Bland en fast masse af æggehvide og marcipan og fyld i æblehullet. Herefter rulles æblerne i en blanding af rasp og sukker.
Æblerne lægges i et ovnfast fad og bages i en forvarmet ovn ved 200ºC til overfladen er let brunlig (ca. 20 min).


Serveres straks varme med vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her