Logo

Æbler med ribsgele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 syrlige æbler  
2-3 dl vand  
3 spsk sukker  
lidt citronsaft  
ribsgele
 
Kog vand, sukker og citronsaft sammen.
Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre (kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt).
Lad dem blive kolde i lagen.
Lad dem dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her