Logo

Æbleragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 æbler (afhængig af størrelse)
3 rødløg
ca. 250 g blommer
2-3 spsk ahornsirup
lidt salt
smør til stegning
 
Skræl æbler og løg og skær dem i både, halvér blommerne.
Smelt smørret på en pande med lidt høj kant.
Læg alle ingredienserne i panden og varm det op med god varme.
Skrues ned for varmen efter ca. 3-4 min og læg låg på.
Lad det hele simre i ca. 10 min. rør rundt af og til.


Godt som tilbehør til andesteg, kalvesteg, lammesteg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her