Logo

Æblesalat med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblesalat med kylling

 

Let og nærende salat med kylling og æbler, der kan være klar på kun 15 minutter.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

 

Salatdressing:

2 dl cremefraiche

1 dl kefir

1-2 tsk karry

1 stor citron

salt og peber fra kværn

1 fed hvidløg

 

Til salaten:

2 syrlige æbler

150 g friske champignon

½ stegt kylling

2 stilke blegselleri

2 skiver kogt skinke

½ iceberg salat

*

1. Rør cremefraiche med kefir og karry.

Tilsæt 1 spsk citronsaft, salt og peber samt et presset hvidløgsfed.

Rør det godt sammen.

Stil skålen tildækket i køleskabet.

2. Pres resten af citronsaften ned i en salatskål.

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i meget tynde både, der vendes i citronsaften.

3. Rens de friske champignon og skær dem i skiver.

Fjern skind og ben fra kyllingen og skær kødet i mundbidder.

4. Skyl blegsellerien og skær den i tynde skiver.

Skær skinken i strimler.

Snit salaten fint.

Kom alle ingredienserne ned i salatskålen og bland det hele godt.

5. Hæld salatsaucen over salaten og vend den, til alt er vædet med dressingen - eller server den til i en skål, så hver især kan komme dressing på efter ønske.

6. Denne salat er velegnet som frokostret eller på en buffet.

Server små hjemmebagte boller eller lune flûtes til.

Rester af kylling egner sig godt som fyld i salater.

Her en rissalat og en æblesalat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her