Logo

Æbleskiver med gær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
½ l. lunkent mælk
30 g smør
1 spsk sukker
¼ tsk kardemomme eller reven skal af en citron
250 g hvedemel
smør til bagning

Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk.
Alle ingredienser blandes, og dejen piskes sammen, til den er ensartet.

Sæt den til hævning et lunt sted ½ times tid.
Varm æbleskivepanden op, kom lidt smeltet smør i hvert hul, og fyld
dem halvt op med dej.
Når æbleskiven er begyndt at stivne på undersiden, vendes de, så de bliver runde.
Varmen skal være så tilpas, at æbleskiverne bliver gennembagt, samtidig med at de bliver gyldne.
Jo hyppigere du vender/triller dem under bagningen, jo rundere bliver de.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her