Logo

Æbletærte - åben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ portion af følgende dej:
250 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
150 g smør eller margarine
50 g sukker
1 æg

Fyld:
½ kg æbler
150 g sukker
50 g rosiner eller korender
1-2 tsk kanel
25 g smør

Mørdej:
dejen æltes sammen og rulles ud på melstrøet bord. En smurt tærteform beklædes med dejen, der prikkes og bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200º Æblebåde med eller uden skræl lægges på den halvbagte dej, drysses med sukker, rosiner og kanel. Smørret smeltes og hældes over eller lægges i småstykker her og der. Tærten bages derefter ca. 30 min. ved 175º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her