Logo

Æbletrifli med kogt creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 makroner
4 spsk hvidvin
1 æggeblomme
12 halve æbler
1 spsk hvedemel
1 spsk sukker
2 dl letmælk
¼ l piskefløde

Makronerne knuses og lægges i en skål og dryppes med vin. Æblerne lægges over. Æggeblommen røres med sukker, hvedemel og lidt af mælken. Resten af mælken bringes i og æggeblandingen tilsættes og cremen koger lidt op igen. Lægges over frugten. Når den er kold, kan den pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her