Logo

Æg, kryddermayonnaise og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive franskbrød med smør
1 hårdkogt æg
2 spsk kryddermayonnaise
10-14 pillede grønlandske rejer
1 lille kvist dild

Del ægget en gang på den lange led.
Tag en tynd urtekniv og skær ægget i både.
Start for enden af brødet og læg bådene efter hinanden, så spidsen af ægget går ud over kanten.
Vend brødet 180º og fortsæt på samme måde - øvelse gør mester!
Læg en bræmme af kryddermayonnaise i midten og læg rejerne ned igennem med hoved og hale samme vej.
Pynt med dildkvisten.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken. Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den. (Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).

Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her