Logo

Æg og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive surbrød med smør
1 hårdkogt æg
1 skive røget laks
1 kvist dild

Del ægget en gang på den lange led.
Tag en tynd urtekniv og skær ægget i både.
Start for enden af surbrødet og læg bådene efter hinanden, så spidsen af ægget går ud over kanten.
Vend brødet 180º og fortsæt på samme måde. Øvelse gør mester!
I midten lægges den røgede laks.
Pynt med dildkvisten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her