Logo

Æggeblommekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

280 g flormelis
½ tsk hjortetaksalt
vanilje
3 æggeblommer

Flormelis og hjortetaksalt sigtes sammen og blandes med vanilje.
Æggeblommerne røres ca. ½ time med halvdelen af sukkeret, hvorefter resten tilsættes.
Dejen stilles til hvile i 20 minutter, den udrulles og udstikkes i runde kager, der sættes på en velsmurt plade, hvor de må stå et par timer, inden de bages 12-15 min ved 110°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1252215-12-2018 10:48:10 Britta Bargmeyer
er de nemme at få af pladen ?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her