Logo

Æggekage bagt i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 pk. bacon i skiver
1 pk. skinke i tern
12 æg
1 ½ dl 38% fløde (13% kan gøre det)
1 ½ tsk bagepulver
Margarine til fad
Salt, peber
Purløg
 
Knæk æggene ud i en skål og pisk sammen med fløde og krydderier.

Tilsæt bagepulver, skinketern og pisk let.
Smør et ovnfast fad med margarine og hæld blandingen deri.
Bages i ovnen: varmluft: 180ºC eller alm. ovn: 200ºC
Æggekagen er færdig, når den er gylden og fast. (Mærk med kniv)
Mens æggekagen er i ovnen steges bacon fedtfrit på en varm pande, og lægges på fedtsugende papir, evt. bagepapir.
Kagen pyntes med purløg og bacon.
 
Tips: Bagepulveret gør æggekagen let og luftig.
Spis brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 8.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her