Logo

Æggekage grundopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 æg
4 dl mælk
50 g hvedemel
2 tsk salt og peber efter smag
50 g margarine, brug evt. fedtstof fra stegt tilbehør
4 skiver groft rugbrød
purløg
 
Tilbehør til at lægge på æggekagen:
stegte pølseskiver
stegte skinketerninger
stegt røget medister i tern
stegte tomatskiver
stegte baconskiver
osv.
 
Æg, mælk, hvedemel, salt og peber røres sammen i skål.
Margarine brunes i stor høj pande.
Æggemassen røres kraftigt påny, og hældes straks over på panden.
Retten småsnurrer under låg i ca 20-25 min.
Tilbehør lægges på æggekagen 5. min. før den er færdig.
Hakket purløg drysses over æggekagen inden servering.
Serveres fra panden, med groft rugbrød til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os