Logo

Æggekage i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage i ovn

1 pakke maskinskåret røget bacon

150 g hvedemel

salt

8 dl mælk

5 æg

purløg masser af

Tilbehør: blandet råkostsalat, rugbrød

*

Klip baconskiverne over på tværs og rist dem på tør pande.

Læg dem i ovnpande eller ildfast fad og dryp noget af fedtstoffet over.

Bland hvedemel og salt og rør mælken i lidt efter lidt.

Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt for hvert.

Hæld dejen over baconskiverne og stil fadet ind i en 225°C varm ovn i 35-40 minutter.

Server retten straks med masser af purløg drysset over og råkostsalat og rugbrød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her