Logo

Æggekage med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med fyld

1 spsk hvedemel
2 dl mælk
6 æg (str. mellem)
½ tsk fint salt
friskkværnet peber
25 g smør
2 røde peberfrugter i korte strimler (ca. 250 g)
10 skalotteløg i halve (ca. 150 g)
500 g kogte, pillede og kolde kartofler i skiver
100 g røget svinemørbrad i strimler
Pynt: evt. klippet frisk purløg
Tilbehør: 240 g ristet rugbrød

 

Pisk mel og 1 spsk af mælken sammen i en skål.

Tilsæt resten af mælken, æg, salt og peber.
Smelt smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits peberfrugt og løg i ca. 2 min.

Tilsæt kartoffelskiverne og svits i yderligere ca. 2 min.

Hæld æggeblandingen over grønsagerne og bag ved svag varme og uden låg i ca. 25 min.

Skub forsigtigt i blandingen indtil æggekagen begynder at stivne.
Fordel mørbrad og evt. purløg på æggekagen og server den i panden.

Tips: I stedet for røget svinemørbrad kan man anvende spegeskinke i strimler.
Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her